24 Oca 2017

Ülkemizde Parlamenter sistemden Başkanlık (Cumhurbaşkanlığı) sistemine geçiş için bir anayasa teklifi hazırlandı ve bu teklif Türkiye Büyük Millet Meclisinde 339 oyla kabul edildi. Teklifin yasalaşması referandum sonucuna bağlı. Eğer Türk seçmeni evet derse teklif
Yasalaşmış olacak ve Türkiye’de güçlü idarenin ve güçlü iradenin hüküm sürdüğü yeni bir dönem başlayacak.
Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 1923 tarihinde kuruldu. Aradan sadece 94 yıl geçmesine rağmen Türkiye’de 65 Hükümet iş başına geldi. Bu da demek oluyor ki, Türkiye’deki iktidarların ömrü ortalamaya vurulduğunda sadece bir yıl beş ay kadar sürmüş. Yani Hükümetlerin iş başında kalması 1,5 yılını bile dolduramamış. Böyle ucube bir sistem ile yönetilen bir ülkede istikrardan söz etmek, kalkınmadan bahsetmek mümkün mü?
Amerika Birleşik Devletlerinin, yasal olarak kurulduğu tarih 1776 yılı. Aradan 241 yıl geçmiş olmasına rağmen Amerika Birleşik Devletlerinde Donald Trump 45. başkan.

Senin ülkende 94 yılda 65 Başbakan. Adamların ülkesinde 241 yılda 45 Başkan.

Türkiye’de başkanlık sistemine karşı çıkanlar ya istikrar istemiyorlar ya da istikrar istemeyenlerin şeytanca planına alet oluyorlar.
Hani sizin ileri medeniyetler seviyesine ulaşmak için bizlere örnek gösterdiğiniz ülkeler var ya! işte onlardan biri Amerika Birleşik Devletleri.
Amerika Birleşik Devletleri hangi sistem ile yönetiliyor dersiniz? Tabi ki başkanlık sistemi ile yönetiliyor ama Türkiye başkanlık sistemine geçmeye kalktığı zaman hep birlikte koro halinde feryad-ü figan ediyorsunuz.
Beyler! ya siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya da Türkiye'nin kalkınmasını huzur ve refaha erişmesini istemeyenlerin isteklerine alet oluyorsunuz.
Efendiler şeytanla iş tutanlarla iş tutmayınız. Şöyle çevrenize bir bakınız. Türkiye’de Başkanlık sistemine geçmemizi kimler istemiyor.
Ben sayayım mı?.
Başta büyük şeytanlar ABD, İSRAİL, İNGİLTERE VE AVRUPA BİRLİĞİ Ardından bu şeytanlara hizmet eden içimizdeki yerli şeytancıklar. Onları ben saymayayım da zahmet olmazsa siz tahmin ediverin artık…
         Efendiler! Şeytanla iş tutanla iş tutmaktan sakınınız. Şeytan ve onun yardımcıları sizi yanlışa sevk eder. Bazen yapılan yanlışların telafisi mümkün olmayabilir. Siz siz olun, sizi yanlışa sevk edenlere uyup yanlış yapmayın. Zira sizi yanlışa düşürüp size ve ülkenize kaybettirdikleri zaman o şeytanlar ve yardımcıları bir kenarda oturup sevinçten ellerini ovuşturarak sizi seyredecekler.  
Defteriniz dürüldüğünde ne diyecekler biliyor musunuz?
Onu da Kur’an-ı Kerimin ayetlerinden öğrenelim

         (İbrahim suresi, ayet: 22)  “iş işten geçince, şeytan şöyle diyecek: Aslında benim sizi zorlayacak gücüm yoktu. Benim yaptığım sadece sizi (yanlışa) çağırmamdan ibaretti, siz de benim çağrıma hemen koştunuz. O halde beni kınamayın, kendinizi kınayın.” 

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Ziyaretciler

Günün Hadis-i Şerifi

Geçmiş Yazılar