16 Şub 2016

Peygamber efendimiz sallallahü aleyhi ve selem Şöyle buyurdu:
“Müslümanlar Yahudilerle savaşmadıkça kıyamet kopmaz. Bu savaşta müslümanlar Yahudileri öldürürler. Hatta bir Yahudî; taşın, ağacın arkasına gizlenir. Bunun üzerine o taş, o ağaç, “Ey müslüman, Ey Allah’ın kulu! İşte arkamda bir Yahudi gel, onu öldür” der. Yalnızca garkad bir şey söylemez. Zira o, Yahudilerin ağaçlarındandır.” (Hadis-i şerif, “muttefakun aleyh”dir  Buhârî (v. 256) ve Müslim’in (v. 261) Sahih’lerinde bulunan bir rivâyettir.)

Bu ve buna benzer birçok Hadis-i şerifte Müslümanların Yahudilerle savaşacakları ve Yahudileri mağlup edecekleri açık bir dil ile bildirilmiştir. 
Hadis-i şerifin rivayetindeki ifadeler dikkate alındığı zaman, “ortak anlam ve vurgu olarak” Yahudilerin zulüm ve fesat çıkarmakta çok aşırı davranacakları ve bu sebeple yeryüzünde onlara arka çıkacak herhangi bir milletin kalmayacağı anlaşılmaktadır. Hatta daha ötede onların yapıp ettiklerinden doğal çevre, taşlar, ağaçlar bile iyice rahatsız olacak ve onlar da Yahudilere karşı cephe alacak duruma gelecektir. Yahudiler, Filistin’de bol bulunan dikenli bir ağaç çeşidi olan garkad dışında sığınacak herhangi bir ağaç ya da taş bile bulamayacaklardır. Zulümleri sebebiyle onlara karşı böylesine küresel bir nefret oluşacaktır.
İsrail’in, Ortadoğu halklarına karşı uygulamakta olduğu akıl almaz, sürekli, çok yönlü ve planlı zulüm ve yok etme politikası, kendilerini böyle bir küresel yalnızlığa doğru götürmektedir.
Hadis-i şerifin rivayetindeki ifadeler incelendiğinde ortaya çıkan diğer bir anlam ve vurgu da bu savaşta Müslümanların saldırgan taraf olmayacağı vurgusudur.
Böyle olunca da dünya kamuoyu Yahudilerle Müslümanların savaşında Müslümanları haklı bulacak ve Müslümanları destekleyeceklerdir. Tabi ki, şeytan her zaman kendisine taraftar bulmakta mahirdir ve bu savaşta da bulacaktır.
Günümüzde Yahudilerle dirsek temasında bulunan birçok devlet vardır. Yahudilerle dirsek teması bulunan bu devletler Irak’ı ve Suriye’yi yaşanmaz hale getirmiş ve Yahudi fitnesinin Orta Doğu’yu ateş cehennemine çevirmesine yardım etmişlerdir.
Şu gerçek apaçık ortadadır ki, Yahudilerin Orta Doğuda kurdukları Terörist devlet İsrail bozguna ve ağır bir yenilgiye uğratılıncaya kadar bu fitne ahir zamanın acı bir musibeti olarak devam edecektir.
Lakin eninde sonunda İnananlar galip gelecek, Yahudiler bozguna ve ağır bir yenilgiye uğratılarak top yekûn cehenneme sürüleceklerdir. Yahudiler gibi onlara destek veren Milletler de akıttıkları kanda boğulacaklardır. Çıkarttıkları fitnenin hesabı Yahudilerden ve onların destekçilerinden bir bir sorulacaktır. Mazlumun âhı zalime kâr kalmayacaktır.
Şu biline ki, Yahudi kavmi Hayber'den sürüldü ama bu topraklardan sürülmeyecek, bir daha fitne çıkartmasınlar diye bu topraklara sonsuza dek gömüleceklerdir!
Yeter ki, biz Müslümanlar kendimize gelelim ve inancımız uğruna şehit olmayı şeref bilelim.
Yeter ki, cihadın sembolü olan kılıcı kınından çıkaralım ve tekrar elimize alalım. İşte o zaman; değil bir avuç Yahudi ve onların uşakları, bütün dünya karşımıza çıksa; Bedir’de olduğu gibi, Çanakkale’de olduğu gibi geldiklerine geleceklerine bin pişman ederiz. Akıbetleri de hem dünyada hem ahirette hüsran uğramak olacaktır vesselam…                                                                                  Muammer Yeşiltepe (16.02.2016)

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Ziyaretciler

Günün Hadis-i Şerifi

Geçmiş Yazılar